ZAŠTITA PODATAKA

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti.

www.proxeed.com.hr će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana posebnim zakonom.

UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.

Isporučitelj (Prodavatelj) je Intel Net j. d.o.o.(Rudeška cesta 242, 10000 Zagreb, OIB:43289378977, tel: 01 3879 426, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Kupac (potrošač) robe je posjetitelj WebShopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili Fini), internet i mobilnim bankarstvom te pošalje narudžbu Prodavatelju.

Izražene cijene su maloprodajne s PDV-om.

Valuta je hrvatska kuna (kn).

REKLAMACIJE I ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTKE

Potrošaći mogu reklamirati kupljene proizvode trgovcu u pisanom obliku na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U slučaju skrivenih nedostataka, koji nisu bili vidljivi prilikom preuzimanja, primjenjuje se odredba Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,0 78/15). Za proizvode koje je prodavatelj isporučio kupcu vrijede jamstveni uvijeti sukladno Zakonu o zaštiti potrošaća. Prema ovom zakonu, u roku četrnaest dana od primitka robe, kupac može obavijestiti prodavatelja o otkazivanju Ugovora. Pritom nije potrebno navesti razloge. Kupac je obvezan vratiti primljenu robu na adresu koju u odgovoru na email reklamacije od strane kupca naznači prodavatelj. Kupac je dužan vratiti proizvod najkasnije u roku 30 dana od otkazivanja ugovora pismenim putem. Roba mora biti neoštećena i u istoj količini (kao u trenutku primitka).. Nakon što zaprimi reklamirani proizvod prodavatelj vraća uplaćeni iznos koštanja proizvoda u roku od 15 dana od zaprimanja reklamiranog proizvoda.

NAPOMENA: Usluge www.proxeed.com.hr  web shopa možete koristiti samo ako ste stariji od 18 godina.

 1. Usluga

Na web portalu (internet trgovini) www.proxeed.com.hr  navedene su karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave koje vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uključen PDV.

Ukoliko dođe do promjena rokova dostave ili bilo koje druge važne okolnosti potrebne za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti web portala www.proxeed.com.hr.

Proizvodi će Vam biti dostavljeni u roku od 1-5 radnih dana od potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent. Zadržavamo pravo produljenja roka isporuke u slučaju izvanrednih situacije, glede proizvodnje ili transporta robe.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Nakon završetka narudžbe pojavit će Vam se obavijest koja će potvrditi točnost i uspjesnošt narudžbe ili će upozoriti na napravilnosti tokom narudžbe.

Ukoliko se pojave nepravilnosti kod narudžbe molimo da nas kontaktirate na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na broj 01/3879 426, te ćete na taj način provjeriti je li narudžba sigurno zaprimljena.

Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupovinu, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene podatke, rado ćemo Vam pomoći.

Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 14 dana od dana primitka proizvoda. Detaljnije informacije o povratu ili zamjeni možete pročitati dolje, pod točkom 4. nazvanom „Povrat proizvoda".

Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni pod točkom 4., ali Vas molimo da nas prije povrata kontaktirate na broj telefona 01/3879 426 kako bismo Vam objasnili postupak vraćanja proizvoda.

 1. Isporuka proizvoda

Ukoliko plaćate predračunom (internet ili mobilnim bankarstvom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI), a iznos kupnje je 500,00 kn i veći, tada je dostava u potpunosti besplatna. Ukoliko je iznos kupnje manji od 500,00 kn, potrebno je dodatno platiti trošak dostave u iznosu od 29,00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca emailom odnosno telefonom zajedno sa informacijom o dostupnosti i predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda. Ukoliko proizvode nije moguće naknadno isporučiti, za neisporučene proizvode kupoprodajni ugovor se automatski raskida.

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

 1. Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti po predračunu internet ili mobilnim bankarstvom, virmanom, općom uplatnicom.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

3.1. Internet i mobilnim bankarstvom, općom uplatnicom, virmanom

Nakon odabira željenog proizvoda, na svoju e-mail adresu ćete odmah po završetku narudžbe dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet ili mobilnog bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode. U slučaju da niste zaprimili predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu niti u vremenu od 30 minuta od zaključenja kupovine, molimo vas da nas nazovete na broj 01/3879 426 ili nas obavijestite na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 1. Povrat proizvoda

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa kojeg nam možete slikati ili skenirati te poslati na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 15 dana od primitka proizvoda.

Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:

u roku 14 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara Vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi kupac mora obavijestiti prodavatelja pisanim putem o reklamaciji na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  te poslati prodavatelju na adresu koju je prodavatelj naznačio u povratnom emailu ali ne kasnije od 30 dana od primitka proizvoda.

Postupak vraćanja proizvoda:

proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju Vaša očekivanja moraju, pri povratu, biti potpuno neoštećeni, bez prljavštine, u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.

U slučaju povrata proizvoda ili zamjene proizvoda zbog nekog nedostatka, proizvod mora biti čist i uz njega priložen opisan nedostatak, odnosno razlog vraćanja ili reklamiranja. Kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Postotak umanjenja iznosa povrata obzirom na stanje originalne ambalaže/dodataka* uz proizvod vraćenog proizvoda:

* dodatcima uz proizvod smatraju se: uputstva za korištenje (u pisanom obliku) te orginalna kutija u kojoj se proizvod prodaje.

NAPOMENA: postotci umanjenja, ovisno o situaciji mogu biti kumulativni (npr. u slučaju da nedostaje ambalaža ili je ambalaža u vrlo lošem stanju– ukupan postotak umanjenja iznosi 20% a za proizvod koji je otvoren i nedostaje sadržaj 50%)

Proizvod se vraća neotvoren u orginalnoj ambalaži koja je u neoštećenom stanju. 0%

Oštećena ambalaža -10%

Nedostaje ambalaža -20%

Nedostaje dio sadržaja proizvoda -40%

Nedostaje ambalaža i dio sadržaja proizvoda -50%

 1. Jamstvo povrata novca

Proizvodi za koje dajemo jamstvo su u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane tvrtke Intel Net j. d.o.o. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili uslugom pozivamo vas da nam vratite proizvod te ćemo vam sukladno točki 4. izvršiti povrat iznosa plaćenog proizvoda. Kupac je dužan čuvati račun te nam ga predočiti prilikom zahtjeva za povrat novca. Jamstvo povrata novca počinje teći od dana izvršavanja plaćanja narudžbe pa do četrnaestog dana nakon primitka proizvoda. Oštećenja i promjene na proizvodima koje su posljedica nepravilnog korištenja i nepostupanja u skladu s uputama za upotrebu ne podliježu jamstvu povrata novca odnosno podliježu postocima umanjenja povratnog iznosa iz točke 4.

 1. Zamjena proizvoda

Ako želite naručeni i primljeni proizvod zamijenili za drugi, obavezno je prije kontaktirati nas na broj telefona 01/3879-426 , a nakon toga prema dogovoru proizvod poslati poštom na adresu koju vam navedemo.. Nakon što primimo proizvod kojeg želite zamijeniti, novi proizvod poslat ćemo na vašu željenu adresu za dostavu. Obje poštarine snosite vi. Razliku između cijene zamijenjenih proizvoda plaća kupac ili ako se radi o pretplaćenom iznosu prodavatelj vraća preplaćeni iznos kupcu.

Važna napomena: Ako želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun.

 1. Način podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 10 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu poslati u pisanom obliku na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (te ćemo Vam bez odgađanja,radnim danom, pisanim putem potvrditi primitak prigovora.

Odgovor na prigovor poslati ćemo vam u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. 

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

 1. Sklapanje ugovora o kupoprodaji

8.1. IntelNet j. d.o.o. putem www.proxeed.com.hr  internet stranica, kao prodavatelj i korisnik kao kupac sklapaju ugovor o kupoprodaji sredstvima daljinske komunikacije (putem emaila, putem obrazca za narudžbu, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega).

8.2. Predmet i komercijalna svrha ugovora o kupoprodaji je narudžba tj. kupnja odabranog proizvoda putem www.proxeed.com.hr  internet prodaje uz plaćanje cijene toga proizvoda (dalje: Ugovor).

8.3. Ponudu tvrtke Intel Net j. d.o.o. za sklapanje Ugovora predstavljaju ovi Uvjeti i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz podatke o određenom proizvodu, koju ponudu korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen Uvjetima prihvaća, a kojim prihvatom korisnika je sklopljen Ugovor između tvrtske Intel Net j. d.o.o. i korisnika.

8.4. Ugovor stupa na snagu i obvezuje ugovorne strane od trenutka prihvata ponude tvrtke Intel Net j. d.o.o. od strane korisnika na jedan od slijedećih načina:

– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe korisnika

– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe putem telefonske odnosno mobilne linije

8.5. U razumnom roku nakon sklapanja Ugovora, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda korisniku će biti dostavljena potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14.),

 1. Pravo na jednostrani raskid ugovora

Korisnik ima pravo, ne navodeći razloge, jednostrano raskinuti Ugovor (narudžbu), ali najkasnije do 13:00 sati sljedećeg radnog dana ako je narudžba potvrđena dan ranije, odnosno najkasnije do 17:00 sati istog radnog dana ako je narudžba potvrđena tog istog radnog dana. Zbog velike brzine kojom prodavatelj obrađuje narudžbe te ih šalje na otpremu i dostavu, kasnije od navedenog vremena prodavatelj neće moći zaustaviti isporuku proizvoda jer će biti u većini slučajeva već predana dostavnoj službi.

 1. Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

10.1. Za ostvarenje prava na jednostrani raskid Ugovora, korisnik mora obavijestiti tvrtku Intel Net j d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, i adresu elektroničke pošte.

10.2. Izjavu, odnosno obavijesti poslati elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a u kojem će mu slučaju tvrtka Intel Net j. d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

 1. Učinci jednostranog raskida ugovora

11.1. Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat zaprimljenog novca uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtka Intel Net j.d.o.o. zaprimila korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.

11.2. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu, a u slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa to će mu se i omogućiti.

Povrat novca tvrtka Intel Net j d.o.o. može izvršiti tek nakon što joj proizvod bude vraćen.

11.3. Korisnik je dužan proizvod poslati na adresu koju mu prodavatelj navede u odgovoru, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtci Intel Net j d.o.o. uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora, te sve izravne troškove povrata proizvoda korisnik mora snositi sam.

11.4. Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja robom.

 1. Jamstvo privatnosti

Intel Net j d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.

Svi djelatnici Intel Net jd.o.o. i poslovni partneri obvezni su poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (npr. newslettera…).

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu Intel Net j d.o.o. čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Intel Net j d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.

Intel Net j d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Web trgovina www.proxeed.com.hr  neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom korisnik potvrđuje točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Intel Net j d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

 1. Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Intel Net j d.o.o.. , te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke Intel Net j d.o.o. (Internet trgovina). Intel Net j d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Intel Net j d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve mjere u razumnoj domeni sigurnosti i to u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i prozvoda, te sprječavanje eventualnih zlouporaba.

Intel Net j d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika Intel Net j d.o.o. Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. Intel Net j d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i isporučeni krajnjem kupcu. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .U slučaju da naručenog artikla, u trenutknu narudžbe nema kao raspoloživog, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Opće uvjete internet trgovina www.proxeed.com.hr  

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. Vaše ime, prezime, email adresa ili adresa stanovanja. Intel Net j d.o.o. ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date privolu naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (e-časopis i sl.) ili sudjelovanjem u nagradnim igrama koje mi organiziramo.

Korištenje i odavanje osobnih podataka

Intel Net j d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke izričito u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji tako da biste imali pristup posebnim informacijama ili u svrhu komunikacije s Vama. Intel Net j d.o.o. neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Narudžbe, ankete i natjecanja

Intel Net j d.o.o.traži informacije od korisnika na obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu, kontakt…) te ponekad financijske informacije kao što su broj kreditne kartice, vlasnik kreditne kartice i datum kad ističe njezin rok važenja. Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje narudžbi krajnjeg kupca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere podataka ili narudžbi ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.

Ponekad se na web portalima www.proxeed.com.hr  korisnici pozivaju na sudjelovanje u anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim manifestacijama, anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (email adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene na taj način, tj. anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja u nagradnim igrama i sličnim manifestacijama kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.

Zaposleni u tvrtki Intel Net j d.o.o. su obvezni poštovati povjerljivost podataka krajnjih kupaca i svih osoba koje na web portalima www.proxeed.com.hr  ostave svoje podatke.

Sloboda izbora

Davanje podataka prihvaćamo kao Vašu dobrovoljnju privolu kojom dopuštate da Vas i dalje možemo kontaktirati u marketinške svrhe te slati Vam e-časopise i različite obavijesti. Osobe koje se žele odjaviti s našeg e-časopisa (newslattera) i ostalih obavijesti mogu to učiniti u svakom trenutku slanjem maila s odjavom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni).

Kada dođete na web portale www.proxeed.com.hr  , automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci . Iste informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Takvi se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Cookies („Kolačići")

Intel Net j. d.o.o. koristi ih isključivo radi prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim Internet stranicama, zbog promatranja dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na Internetu.

Sigurnost

Intel Net j d.o.o.. poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.

Maloljetnici

Prema zakonu o zaštiti potrošača, ugovor (narudžbu) u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Veze prema ostalim Internet stranicama

Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na sve internetske stranice i njihove poddomene tvrtke Intel Net j d.o.o.

Pravo na informacije

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili obradi podataka, slobodno kontaktirajte putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

 1. Odustajanje od narudžbe

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.proxeed.com.hr  kontaktirajte nas:

 • na broj telefona 01/3879-426
 • na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.

 1. Obavijest o promjenama

Ukoliko dođe do bilo kakve promjene u vezi naše politike Zaštite osobnih podataka, Općih uvjeta, Izjave o sigurnosti, Plaćanja i dostave, Kontakata ili nekih drugih informacija na našim Internet stranicama i/ili na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno, kao takve, od datuma objavljivanja one će odmah biti pravovaljane, stoga Vas molimo da prije upotrebe ove internet stranice pročitate gore navedene Izjave (kategorije).

 1. Izvansudsko rješavanje sporova

U slučaju spora između Kupca i Prodavatelja, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje pri centrima za mirenje.

Postupak pred sudovima časti provodi se sukladno Pravilniku o Sudu časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i Pravilniku Suda časti pri Hrvatskoj obrtničkoj komori kojima se propisuje da su članovi vijeća tih sudova, osim nezavisnih pravnih stručnjaka i predstavnika trgovaca, i predstavnici potrošača.

Mirenje pred centrima za mirenje provodi se sukladno odredbama Zakona o mirenju, te sukladno Pravilniku o mirenju centra za mirenje 

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora će uz suglasnost ministra nadležnog za zaštitu potrošača donijeti odluke o troškovima u postupcima pred Sudom časti Hrvatske gospodarske komore i Sudom časti Hrvatske obrtničke komore.

 1. Rješavanje sporova

Platforma Europske komisije za rješavanje sporova putem Interneta omogućuje rješavanje sporova vezanih uz kupnju kako u tuzemstvu tako i u inozemstvu.

Pristup platformi:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Potvrda prethodne obavijesti

Prihvaćanjem ovih općih prodajnih i jamstvenih uvjeta, potvrđujete da ste primili prethodnu obavijest.

Intel Net j d.o.o., MBS: 4804147, OIB: 43289378977, Trgovački sud u Zagrebu.